Ønsker du underholdning til ditt arrangement?


 Linn Gabrielsen Scenekunst skreddersyr underholdningspakker til alle type eventer og feiringer.  


Vi kan tilby et knippe av ulike innslag fra enkle sangkabareter til større sceneshow. I Samarbeid med ulike aktører og bransjefolk leverer vi underholdning av solid kvalitet. 

Pakkene vi tilbyr varierer i pris og lengde. Booking bør skje minimum fire til tre uker i forkant av arrangementet. Ønsker kunden å avbestille underholdningen vil et avbestillingsgebyr forekomme dag fem (5) etter bestillingsdato. Avbestillingsgebyret vil også variere i pris etter størrelse på underholdning, men er som regel 30% av den gitte totalsummen.

 

Underholdningspakker:

 

Nr1 ”Enkel Kabaret”: 

Enkel kabaret er et en lett underholdningspakke som tilbyr en (1) til to (2) sangere som synger et knippe av ulike låter. Kunde kan komme med ønske til repertoar. Denne pakken er fin å velge om man ønsker stemningsfull og hyggelig underholdning i bakgrunnen, eller som innslag i bryllup, bursdager, konferanser og andre type feiringer.

Er også mulighet for pianist og gitarist om dette er noe kunden ønsker. 

Varighet: 30 - 60 min.

Pris: Variabel, send inn ønske om bud.

 

 

Nr2 ”Dansende Divas”: 

Dansende Divas er en underholdningspakke som passer perfekt hvis du ønsker et stilig og energisk, eller rørende og sterkt dansenummer til ditt arrangement. Vi tilbyr et eller flere dansenummer i ulike sjangere. (Hiphop, Jazz, Moderne, Sceneshowdans). Her kan du velge mellom to (2), tre (3) eller fire (4) dansere.  

Varighet: 5 – 30 min.

Pris: Variabel, send inn ønske om bud.

 

 

Nr3 ”Danseløve” 

Denne underholdningspakken tilbyr en eller flere koreograferte danser dere kan være med å lære og å fremføre selv på deres arrangement. Det vil bli planlagt dansestil og dansetimer med koreograf i forkant av fremførelsen. Dere kan selv velge hvor mange dansetimer dere ønsker, men anbefalt er mellom Fire (4) – åtte (8) timer. Populært for firmaer og familier som ønsker å stå på scenen selv og som tør å ”hoppe i det”. Man får virkelig bitt bedre kjent med mestringsfølelsen sin. Anbefales! 

Varighet: Variabel.

Pris: Variabel, send inn ønske om bud.

 

 

Nr4 ”Full Pakke” 

Full pakke er den mest populære underholdningspakken vi tilbyr. Her får du altså full pakke! Det blir sang og dans, med masse energi. Dette passer perfekt til julebord eller andre litt større arrangementer som ønsker et fyrverkeri av underholdning. Du kan velge mellom tre (3) eller fire (4) profesjonelle sceneaktører. I denne pakken kan du som kunde velge mellom ulike temaer showet du ønsker skal omhandle. (se nedenfor).  

Varighet: 30 min.

Pris: Variabel, send inn ønske om bud.

 

Oversikt over ”Full Pakke” show:

 

·     ”Pop-rock igjennom tidene” 

I dette showet får du tilbakeblikk av pop-rock fra 50-tallet og til i dag. Vi går igjennom en historisk musikkreise og man kan mimre tilbake til ungdommen. Det blir kostymer, koreografi og hæla i taket!

 

·     ”ABBA” 

Hvem digger ikke ABBA? I dette showet viser vi deg pop-gruppa ABBA fra sin beste side! Alle de klassiske hitlåtene kommer på løpende bånd med flotte kostymer og vi kan love at dansefoten begynner å rikke på seg i dette showet.

 

·     ”Disco Sensation” 

Er du fan av Bee Gees eller Earth, Wind & Fire? Da er dette showet for deg!

Savner du rytmen av disco-beaten og lengter tilbake til slengbuksene kan vi gi deg et tilbakeblikk til dette. Med glitrende kostymer og fantastiske låter av en rekke kjente artister er dette showet garantert en slager på alle fester.